Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenRecht op terugbetaling rente?

Recht op terugbetaling rente?

Vrijdag 26 mei 2023

Rabobank biedt een compensatieregeling voor (oud-)klanten die te veel rente hebben betaald. Mogelijk heeft u hier ook recht op!

Heeft u geld geleend voor bijvoorbeeld een auto, caravan of verbouwing? Heeft u het krediet rechtstreeks of via een tussenpersoon afgesloten bij Rabobank, Freo of Fideaal? Dan heeft u mogelijk recht op compensatie. Ook als u nu geen klant meer bent. Klanten en oud-klanten van Rabobank die een zogeheten consumptief krediet met variabele rente hadden, hebben mogelijk te veel rente betaald. Dit geldt ook voor kredieten van dochterbedrijven Freo en Fideaal.

Rabobank biedt (oud-)klanten die te veel rente hebben betaald een compensatie aan. Klanten van Rabobank, Freo of Fideaal die in aanmerking komen voor een compensatie krijgen automatisch bericht hierover. Voor oud-klanten gebeurt dit niet door privacyregels, dus zij moeten zich zelf melden bij Rabobank. Ook nabestaanden kunnen een aanmelding verzorgen voor bijvoorbeeld overleden ouders.

Producten die onder de compensatieregeling vallen zijn Doorlopend Krediet, Krediet op Betaalrekening, Rabo Kort Roodstaan, Rabo Studenten Roodstaan en Krediet op Creditcard. Had u één van deze producten? Dan kunt u zich nu aanmelden via www.rabobank.nl/compensatie-variabele-rente. Daar vindt u ook meer informatie. U kunt ook met de bank bellen via (088) 727 11 51.

Bron: Rabobank

Beeld: Shutterstock