Ga door naar hoofdcontent
Er op uitKerstProms 2023 op zaterdag 16 december

KerstProms 2023 op zaterdag 16 december

Categorie
Datum16 december 2023
LocatieDe kazerne van Oirschot, Eindhovensedijk 42, 5688 GN Oirschot
Klik hier voor meer informatie
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding KerstProms 2023 op zaterdag 16 december

Benefietconcert in de kazerne van Oirschot

Vier samenwerkende seniorenorganisaties KBO Best, KBO Oirschot, PVGE Best en SeniorenRaadBest zetten zich in voor drie goede doelen. Dat zijn de Stichtingen ViVaVakantieUitjes, SamenspraakBest en Leergeld Best e.o. Dit concert wordt gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht in het bijzonder het Facilitair Bedrijf Defensie 13 Lichte Brigade. Tijdens de KerstProms 2023 zullen optreden de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ onder de muzikale leiding van kapitein Christian Ansink en met als zangeres de veelzijdige Julia Schutten.

Vernieuwend, veelzijdig, ambitieus en met garantie voor een constant hoog niveau, dat is de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’. Hoewel de naam anders doet vermoeden is de Garde Grenadiers en Jagers geen fanfare of brassband, maar combineert zij koperensemble met slagwerk. Zij brengen een divers programma waarin naast bekende kerstnummers ook andere nummers gebracht zullen worden die jong en oud zullen aanspreken, bijgestaan door  Julia Schutte, een veelzijdige vocaliste. Zij stond in 2020 op het grote Eurovisie podium als stand-in van de Franse Barbara Pravi en bouwt momenteel aan haar carrière als artieste met haar eigen nummers.

De Koninklijke Landmacht stelt het orkest en de prachtige bioscoopzaal weer gratis ter beschikking waarmee ze inhoud geeft aan een goede band met burgers in de omgeving van de basis.