Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2023 – 11 Limburg

ONS 2023 – 11 Limburg

Klaar voor de toekomst?

We leven in een spannende tijd. Klimaatverandering, stevige kostenstijgingen, jongeren die geen toekomst zien, ouderen voor wie geen zorg beschikbaar lijkt. Het worden heel spannende verkiezingen in november! Ga in elk geval stemmen en denk echt goed na op welke partij. In deze ONS een overzicht van wat de verschillende politieke partijen senioren te bieden hebben. Kijk er goed naar!

Ook binnen onze KBO is het spannend. Onze nieuwe directeur Simone Gerono-van Bun is met veel enthousiasme gestart. Heel inspirerend! We zien Unie KBO/PCOB uit elkaar vallen en ook binnen enkele Afdelingen rommelt het. Dat is moeilijk, maar het motiveert ons om nog beter ons werk te doen. Belangrijk is dat we samen een KBO neerzetten die klaar is voor de toekomst. Oog hebben voor wat onze leden nodig hebben, servicegericht zijn naar onze Afdelingen en samen ervoor gaan dat er oog is en blijft voor al onze senioren.

En er zijn veel senioren, veel meer dan er lid zijn van onze KBO. Daar is nog een wereld te winnen. Daar gaan we stevig mee aan de slag. Uiteraard samen met de Afdelingen, maar ook met de introductie van een rechtstreeks lidmaatschap van KBO Limburg. Bijvoorbeeld voor senioren in gebieden waar geen KBO-Afdeling is. Leden werven doen we altijd samen! Ook u kunt helpen. Kent u iemand die beslist lid zou moeten worden van de KBO? Iemand die een goede vrijwilliger zou zijn of juist iemand die behoefte heeft aan sociaal contact? Durf te vragen, laat zien dat u trots bent op de KBO en werk mee aan een mooie toekomst voor onze KBO!

Marcel Ballas, Voorzitter KBO Limburg

Afbeelding voor ONS 2023 – 11 Limburg